11 iulie 2008

pauza de weekend .

in acest weekend nu voi scrie nimic pe acest blog plictisitor pentru uni iar foarte relaxant pentru mine si cum parerea celorlalti nu conteaza toate bune si frumoase .
Dupa acest weekend de relaxare o sa promovez mai multe lucruri foarte interesante pentru mine , pentru voi nu conteaza !!   

asa va place doamnelor ?

Femeile care se imbraca bine si pe care le admiram va pot marturisi ca au invatat cu greu acest lucru. Prima regula ( lege ) este legata de calitatea si comoditatea pantofilor si a posetei,acum la moda(Hermes Birkin) . Aceste doua piese de baza vor trebui sa fie neaparat de foarte buna calitate. Vom observa ca o poseta cu cit este mai simpla , mai comoda si cu accesorii frumoase costa mai mult ! O poseta moale , din piele foarte buna tine cam 10 ani si - ciudat - nici nu se demodeaza ! Faceti cu inima usoara aceasta investitie. Rochiile , bluzele , fustele , tricourile pot fi si ieftine si reusite. Pantofii , posetele , cordoanele , manusile - niciodata. Invatati unde trebuie sa faceti economii in materie de imbracaminte ! Poti sa porti cea mai scumpa si mai eleganta toaleta , dar daca ai o poseta urata si demodata de plastic veti fi catalogata ca prost imbracata. Va rog sa ma credeti !
Treptat , la garderoba de baza se pot adauga cu masura citeva elemente noi pentru a fi in pas cu moda. Asa ca puteti sa  faceti un efort de vointa si sa nu cedati tentatiei de a cumpara si purta lucruri frumoase pe care le-ati admirat la o prietena sau intr-o revista de moda. Rar va va sta bine cu ele . (pentru fetele de oras vor mai urma subiecte interesante)  p.s.  fete de oras=pitipoancele din zona dorobantii si herastrau si cele de Bamboo and Bellagio .

inca o "vedeta" creata de presa si televiziunile din Romania

Am inceput deja sa ma obisnuiesc cu aceste vedete de ultima spetza , cumparandu-mi presa ca in fiecare zi vad un subiect deloc important pentru mine pus pe prima pagina .
" Totul despre Magda lu' Tolea " . Cine este aceasta Magda aparuta peste noapte ? imi spune si mie cineva ? In aceasta editie de astazi a acestui cotidian apar pe prima pagina si cateva poze cu "frumoasa vedeta"
Nu pot sa imi explic cum apar atatea vedete dupa o zi pe alta care nu au facut nimica nu stiu nici macar sa lege doua cuvinte si apar la televizor si pe prima pagina a ziarelor noastre . Citind acest articol despre Magda vad ca pe ea a facuto celebra Elodia care nu a aparut nicioadata la OTV si este deja o persoana renumita peste tot in tara, daca opresc un copil de 5ani pe strada si el stie cine este faimoasa avocata despre care se vorbeste de cateva luni bune la emisiunea lui Dan Diaconescu .
Uite asa mai avem parte de o noua stea in lumea muzici :) Noroc ca nu ma pasioneaza mai deloc muzica de petrecere si asa nu am sansa sa o ascult pe viitor pe aceasta Magda de la Otv ca sa ii dau si un nume cum au toti acesti cantaretii sau mai bine zis manelisti .
Aceasta frumoasa domnisoara are o colectie impresinoanta de pantofi care numara peste 30 de perechi fiind cu toc inalt,foarte sexy. Cea mai scumpa achizitie in materie de pantofi fiind o pereche de sandale pe care a dat 7milioane de lei vechi si pe care si le-a achizitionat din timisoara .
Ehh..pentru lumea in care vrea sa intre Magda aceasta suma nu inseamna nimic debea acuma incepe totul , sa vedem daca vom mai auzi ceva pe viitor despre dansa . eu sincer sper sa nu

10 iulie 2008

Insistenta este una dintre marile calitati pentru a ajunge un invingator .

un titlu INCREDIBIL !

citind presa de astazi am dat de o stire foarte importanta dar si cu un titlu iesit din comun, titlul suna cam asa ,,Moare daca rade" ; nu am crezut niciodata
in viata mea ca cineva va putea deceda din cauza unui motiv de fericire si bucurie ..
Citind mi-am dat seama ca este vorba despre un baiat de trei ani din Anglia care isi poate pierde viata din cauza unei forme rare de epilepsie .
Micutul pur si simplu este condamnat sa nu rada niciodata , mama sa este ingrozita de gandul ca baiatul ei poate muri in orice clipa de la prea multa fericire .
La doar opt luni, medicii au descoperit cauza acestei boli : o tumoare benigna, de trei centimetri, aflata pe creierul micutului .
Doctorii au spus parintiilor ca tumoarea va putea vi intr-o buna zi operabila, dar pana atunci stim ca orice hohot de ras ii poate fi fatal copilului .

9 iulie 2008

"Haina face pe om" sau "nu haina face pe om"

Ambele dictoane sunt discutabile. Dar independent de adevarul lor haina trebuie conceputa in asa fel incit sa puna in valoare personalitatea unei femei. Poti sa copiezi aproape identic modelele aparute in revistele de moda fara a deveni eleganta. Adevarata eleganta se obtine dintr-un acord perfect intre haina , imprejurare si personalitatea celui care o poarta. Este un al saselea simt care le spune unor femei cum sa poarte o rochie de doi bani ca pe un model de la o mare casa de moda. Un aforism demn de retinut in acest domeniu suna astfel : " mai degraba putin mai simplu decit un pic prea incarcat ". E de preferat sa vii la un cocteil cu un taior bine croit , decit cu o rochie de seara la o banala invitatie la o cafea.

un mic adevar despre ce gandim

eu cred ca pentru a avea tot ce ne dorim trebuie sa luptam mult mai mult .. nu sa stam toata ziua si sa ne gandim .. ,,ooaauu ce viata are ala , ca el trebuie sa ajung si eu ..imi place de ala ca apare toata ziua la tv si ca e maxim de cunoscut oare asa o sa ajung si eu ? eu ce o sa ajung ? pai daca muncesti si nu stai toata ziua sa te uiti dupa altii si sa zici ia uite ce are ala si alalalt sigur poti ajunge aproape la fel de cunoscut ca el ..depinde cine te inspira pe tine , normal .  "

i think ..

,, Fa ceea ce trebuie sa faci inainte de a face ceea ce vrei sa faci . "