19 iulie 2008

Bonnie and Clyde

In 23 mai 1934, Clyde Champion Barrow si Bonnie Parker (cunoscuti ca Bonnie si Clyde) au fost impuscati mortal de ofiteri de politie din statele Texas si Louisiana, in timp ce incercau sa evadeze cu o masina Ford furata, in apropierea localitatii Bienville Parish, Louisiana.
Bonnie si Clyde s-au intalnit in Texas in anul 1930. La momentul respectiv, Bonnie, in varsta de 19 ani, era barmanita si era casatorita cu un ucigas aflat la inchisoare. Bonnie a reusit sa strecoare un pistol in inchisoare si Clyde a evadat. De-a lungul activitatii infractionale pe care au avut-o impreuna, se crede ca Bonnie si Clyde au savarsit 13 omucideri si cateva furturi si talharii. Timp de peste doi ani, cuplul a reusit sa scape de ofiterii politiei locale in cateva localitati rurale din Texas, Louisiana si New Mexico. Oamenii legii au reusit sa-i prinda pe Bonnie si Clyde abia in momentul in care FBI-ul s-a implicat in acest caz.

Goodbye ?


În ziarul de ieri era un titlu pe prima pagină care suna cam aşa : " Goodbye, Ilici ! "

Bineînţeles că nu era vorba despre mine :)) era vorba despre fostul preşedinte al României Ion Iliescu care a decis să numai candideze în toamnă pentru Parlament ,însă bunii mei prieteni văzând această poză pe prima pagină au început cu mesajele :)) ehh ce mai pot să zic spuneţi şi voi ? :)


 

18 iulie 2008

Warren Buffett : cel mai bogat om din lume

      
Warren Buffett, CEO al Berkshire Hathaway, este lider in topul celor mai bogati oameni din lume, conform celui mai recent clasament realizat de Forbes Magazine, impresionanta avere a lui Buffett, in varsta de 77 de ani, ajungand anul acesta la imensa suma de 66 de miliarde de dolari. Averea si renumele si le-a castigat prin investitiile realizate pe bursa si prin construirea uneia din cele mai profitabile companii, concernul Berkshire Hathaway, prin intermediul careia detine importante pachete de actiuni in cadrul mai multor companii.
Warren Buffett detine de asemenea pachete importante de actiuni in mai multe companii americane, precum Coca-Cola, American Express sau Gillette.
Flerul sau in investitiile bursiere a facut ca miscarile sale pe piata de capital sa fie urmate si de alti investitori, Buffett fiind comparat cu un oracol bursier.

17 iulie 2008

o plimbare ..

La ora prânzului am plecat de acasă cu gândul de a îmi găsi ceva de făcut prin oraşul nostru vestit, zis şi făcut..plimbarea alături de o singură persoană a fost una cât se poate de normală pe tot parcursul ei,bineînţeles că pe drum am dat că deobicei de fel şi fel de oamenii cu diferite stiluri şi mentalităţi total diferite .
Ajuns în cartierul în care mi-am petrecut câţiva ani din viaţă, nici numai trebuie numit am fost neplăcut surprins să aflu că totul e la fel ..eu tot sperând că după cele întâmplate tot se va schimba ceva dar nu, acum am constatat 100% că nu va mai fi nicioadata cum a fost acum mult timp..spun asta cu o oarecare durere dar după cum ştim cu toţi viaţa ne oferă multe neplăceri .

16 iulie 2008

Pana si Regele Sexului a fost inselat de una dintre iubite .

Dezamăgire auziţi şi voi .. citind presa mondenă, văd un articol un pic ciudat, mai bine spus deloc interesant pentru mine care nu aş vrea să ştiu povestea ciudatei familii pe care Hugh Hefner o formează împreună cu cele trei iubite ale sale .
De ce m-ar interesa că blonda Kendra Wilkinson de 23 de ani, se face vinovată de infidelitate, iar magnatul se gândeşte să o izgonească din casă . mă ajută pe mine aşa ceva ? Nu !
Ehh .. dacă tot m-am obosit să scriu haideţi să continui cu acest subiect, care poate fi o lecţie pentru fetele din ziua de azi .
Kendra l-a înşelat pe Hefner cu mai mulţi bărbaţi, evident mai tineri decât el, iar acesta este un păcat capital în ochii lu Hugh, care vrea ca iubitele să îi fie fidele, a declarat o persoană apropiată fondatorului "Playboy" .
Celelalte două iubite oficiale ale magnatului american, savurează momentul ele find foarte încântate că focoasa blondă a fost prinsă pe picior greşit şi nimic nu le-ar bucura mai mult decât să o vadă dispărută din peisaj . Sunt invidioase pe ea şi nu le convine deloc faptul că a reuşit să îşi construiască o carieră, că are o linie vestimentară şi este un model de succes . Kendra find mai muncitoare din fire şi nu se mărgineşte să stea acasă şi să trăiască din banii lui Hef, aşa cum fac ele .

15 iulie 2008

Fete de Oraș .

Cum este și sezonul unde toate fetele se chinuie pentru a sta cât mai mult la mare și mai ales prin cluburile unde se învârt și se aruncă bani mulți doar de ochi lumii, fetele noastre de oraș își fac bagajele și pleacă pe litoral .

Auzind din stânga și din dreaptă cum stă treaba pe acolo, în aceste cluburi de fițe maxime, m-am gândit că toate acele fete care nu au o situație materială ca a celor după care se țin, ajung acolo doar pentru a se poza și a și etala pozele pe siturile de matrimoniale ( gen hi5 ), pentru a fi pescuite de cei care dețin mese vinerea și sâmbăta, alte explicații nu sunt deoarece aceste fete se plimbă pe lângă mese, stau la bar în niște poziti foarte apropiate de cele ale Alinei Plugaru și a Simonei Sensual.

Nu au ce să facă acasă .. fac tot posibilul pentru a face rost de bani de intrare în aceste cluburi și când zic că fac rost de bani, nu o fac muncind, cele care muncesc mai au o scuză .

Auzind o vorba adevărată de la o persoană mondenă care umblă mai des ca oricine prin aceste cluburi pot să îi dau dreptate ; fetele de bamboo sunt de 2 feluri : cele care au venit cu niște băieți și au o masă unde să stea și să bea " whisky + red bull " asta e fitza pentru cele care o "ard" pe banii altora , ele și nici cei cu care petrec ele weekend de weekend neavând de gând să arunce 15.000 euro pe o sticlă de Don Perignon placata cu aur când ele pot fi "folosite" pe o sumă mai acceptabilă .

Iar cel de al doilea tip de fete de bamboo sunt acele fete care se chinuie toată săptămâna să strângă bani de intrare și odată intrate în club își iau mersul de pitipoance, ele de fapt fiind niște neajutorate care stau la cămin sau poate cu chirie, 5 în cameră și caută, sau dacă sunt într-o zi bună își cumpără un red bull de la bar, odată terminat se duce cu el la baie il umple cu apa, apoi se pozează cu el, adaugand poza pe hi5 la albumul "pe la bamboo" .

ehh..astea sunt fetele din de ziua azi, obișnuiți-va ;)

un weekend la munte .

 acest weekend la munte a însemnat o relaxare totală și o oarecare ordonare în gânduri, în primu rând am mai scăpat de aglomerația și fițele din acest oraș al nostru cu mari cereri dar puține oferte . Dacă vreți un concediu sau o vacanță de relaxare totală nu va gândiți nicio clipă și alegeți muntele .



V-am zis în câteva cuvinte cât de relaxat am fost la munte ;))